Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

PROMO FILM

Voetballers groep 6 - 2e prijs

28-09-2018
H
et Zuiderlicht in de aanval... Het gaat om het sportief meedoen en lekker bewegen. Af en toe iets winnen is ook leuk.Groep 6 heeft een 2e prijs behaald bij het jaarlijkse voetbaltoernooi!In hun poule werden ze eerste en de finale werd daarna maar net verloren.
 


 TOP

Even voorstellen: De Oudercommissie

28-09-2018
&
nbsp;Boven van links naar rechts: Mathilde Frenk en Bibiane Schreuder.  Onder van links naar rechts: Debby Oudhof, Natascha van Gaalen, Brenda Lenoir,   Magda Rodenburg en Eva Hummel.


 TOP

Atletiektoernooi groep 5

19-09-2018
O
nder een prachtig zonnetje heeft groep 5 meegedaan aan het jaarlijkse atletiektoernooi, georganiseerd door Flevo Delta.Op het programma stonden verspringen, balgooien, estafettelopen en hardlopen. Onder enthousiaste leiding van ouders (waarvoor dank!) hebben de kinderen een mooie sportieve...


 TOP

Workshop de Eendracht

18-09-2018
&
nbsp;Scholenproject Harmonie Eendracht en Meerpaal Academie Op maandag 17 september hebben de kinderen van groep 5 en 6 een presentatie gekregen over 4 verschillende instrumenten. En dat niet alleen, ze mochten ook nog in kleine groepjes elk instrument proberen te bespelen!De kinderen werden...


 TOP

Schoolgids en Jaarkalender 2018-2019

23-07-2018
U kunt de nieuwe Schoolgids en de Jaarkalender 2018-2019 hieronder downloaden via Documenten - Schoolinformatie. Er verschijnt in de loop van het jaar nog een nieuw web-based Codenz-magazine, waarin ook de Schoolgids is opgenomen.  


 TOP


OS-Scholenpakket CMS - Helder voor iedereen!