Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

PROMO FILM

Maartje Voorleeskampioen!

05-12-2018
S
int kon aan Maartje Evink de beker van de Voorleeskampioen uitreiken.
Maartje las nog een toepasselijk verhaaltje van de Sint voor.Tara is 2e geworden.Gefeliciteerd! Maartje, veel succes bij het Voorleeskampioenschap van Dronten!  


 TOP

Inval Sint...?

05-12-2018
Z
ou de goede Sint wel komen...?De Pieten kwamen wel, maar de Sint niet.Het feest moest wel doorgaan natuurlijk.Dan meester Evert maar als hulpSint.Gelukkig bleek de Sint al in Het Zuiderlicht te zijn.Hij had daar lekker geslapen, maar de wekker niet gehoord...! 


 TOP

Courgette-paprikasoep maken

04-12-2018
I
n onze Kenniswerkplaats hebben kinderen onder leiding van meester Frank heerlijke courgette-paprikasoep gemaakt. Daarna is er lekker van gegeten en ook de meesters en juffen mochten er van proeven. Superlekker!


 TOP

Originele fruit-traktatie

29-11-2018
Een van de kinderen trakteerde op deze originele fruit-traktatie!
  


 TOP

Vignet Gezonde School

08-11-2018
&
nbsp;Onze school heeft uit handen van loco-burgemeester Ton van Amerongen het Vignet Gezonde School gekregen op het gebied van Voeding en Sport en Bewegen! Afgelopen jaar heeft de school voldaan aan de voorwaarden voor het certificaat, waarbij leerkracht Eva de Graaf heeft samengewerkt met de GGD.De...


 TOP

Filmpje bij Thema VERHALEN

05-11-2018
M
et alle groepen hebben we samengewerkt aan 2 bijzondere verhalen: De kinderen hebben zelf de verhalen gemaakt, gespeeld en kunstzinnig vorm gegeven. Hier is een uniek filmpje van gemaakt:Pech voor Lely- https://youtu.be/CX7IQqGPLjU


 TOP

Filmpje Zuiderlicht

05-11-2018
Van alle Codenz-scholen is een kort promofilmpje gemaakt.Benieuwd? Te zien via de link:  http://magazines.codenz.nl/het-zuiderlicht/video-het-zuiderlicht/ 


 TOP

Even voorstellen: De Oudercommissie

28-09-2018
&
nbsp;Boven van links naar rechts: Mathilde Frenk en Bibiane Schreuder.  Onder van links naar rechts: Debby Oudhof, Natascha van Gaalen, Brenda Lenoir,   Magda Rodenburg en Eva Hummel.


 TOP

Schoolgids en Jaarkalender 2018-2019

23-07-2018
U kunt de nieuwe Schoolgids en de Jaarkalender 2018-2019 hieronder downloaden via Documenten - Schoolinformatie. Er verschijnt in de loop van het jaar nog een nieuw web-based Codenz-magazine, waarin ook de Schoolgids is opgenomen.  


 TOP